Veelgestelde vragen

Hoe kan ik contact op nemen met by bird?

Je kan mailen naar info@bybird.nl of je kan via Instagram een berichtje sturen. Er wordt doorgaans binnen 48 uur gereageerd op je vraag of opmerking. 

Kan de cursussen kado aan iemand geven?

Natuurlijk! Jaaa, leuk! Je kan dan je eigen gegevens invullen en het zelf regelen, of je geeft de gegevens van degene die het cadeau krijgt in.

Welke cursussen zijn er allemaal?

Het overzicht van de te volgen Instagram-cursussen is altijd actueel, dus kijk vooral daar!

Wat is het verschil tussen de vier Instagram cursussen?

In de cursus InstaHacks krijg je tientallen tips & tricks om Instagram zo optimaal mogelijk te gebruiken (denk aan je profiel optimaliseren, je doelgroep aantrekken en inspelen op het algoritme). De cursus InstaGrow sluit naadloos aan op InstaHacks: je leert hoe je een volger een klant maakt. De cursus InstaGrow gaat echt de diepte in. In de cursus How to Gif leer je gifjes te maken voor je Instagram Stories. En in de cursus #Hashtag leer je hoe je erachter komt welke hashtags te gebruiken voor een groter bereik en het aantrekken van je doelgroep. Er zit bijna tot geen overlap in de vier cursussen.

Wat is de beste volgorde om de cursussen te volgen?

Begin met InstaHacks en plak InstaGrow erachteraan als je wil weten hoe je een van een volger een betalende klant maakt. Dan leer je eerst de basis en ga je daarna de diepte in. Nog niet uitgeleerd? Volg dan How to Gif en/of #Hashtag: in de eerste leer je gifjes te maken voor je Stories en Reels, in de tweede ontdek je hoe je weet welke hashtags je gebruikt voor het beste resultaat. Hierbij maakt de volgorde niet uit.

Is er een overlap van informatie in de cursussen?

Nee, er is geen overlap! InstaGrow begint waar InstaHacks eindigde, #Hashtag is daar een mooie aanvulling op en How to Gif is weer een heel nieuw onderwerp.

Waar kan ik de cursussen bekijken?

Na aanschaf van je ticket ontvangen je op werkdagen binnen 24 uur een toegangsmail. De cursus InstaHacks vindt op een besloten Instagram-account plaatst en de cursus InstaGrow, #Hashtag, het college 'heb je even tijd?' en How to Gif vind je op www.cursusbybird.nl. Daarvoor ontvang je je inloggegevens binnen 24 uur na aanschaf van je ticket. Let op: als je voor vooraf overmaken kiest bij het afrekenen ontvangen je de toegang per e-mail zodra de betaling ontvangen is. De cursus #Hashtag start 28 juni en het college heb je even tijd start 18 mei. Je ontvangt dan in de ochtend om 10 uur een e-mail. 

Wie geeft de cursussen?

Die geef ik, Berdien Renes (Bird) allemaal zelf. Instagramspecialist met een stevige achtergrond in het geven van trainingen en in sales. Meer over mij lezen?

Wat als ik op de startdatum van een cursus al een afspraak heb?

Dat is geen probleem. Elke cursus staat langere tijd online. Je volgt ze dus op jouw eigen tempo en tijdstip. Bij elke cursus staat aangegeven hoe lang ze beschikbaar zijn.  

Zijn de prijzen in- of exclusief btw?

Alle prijzen op de website zijn exclusief btw. De btw wordt toegevoegd bij het afrekenen en staat uiteraard op de factuur. 

Voor welke betaalopties kan ik kiezen?

Je kiest bij het afrekenen voor iDeal, Klarna voor achteraf betalen of voor vooraf overmaken. Als je voor vooraf overmaken kiest, krijg je een e-mail met het rekeningnummer waar je het bedrag naartoe overmaakt.

Ontvang ik een factuur? 

Zeker! Die ploft na aankoop automatisch op je digitale deurmat.

Hoe kan ik betalen vanuit Belgie? 

Je kiest dan bij het afrekenen voor 'vooraf overmaken' en ontvangt per e-mail de factuur. 

Kan ik mijn deelname aan een cursus cancellen?

Dat kan, maar alleen voordat de cursus begonnen is én binnen 14 dagen na aanschaf. Zodra de cursus begonnen is en je de mail hebt gekregen voor de toegang tot de cursus, kan je je aankoop niet meer ongedaan maken. Voldoe je nog aan de voorwaarden om je aankoop te annuleren, dan doe je dat door te mailen naar info@bybird.nl.

Ben je in te huren voor een cursus of training op maat? 

Leuk dat je het vraagt! Jazeker, op de pagina Instagramtraining op maat lees je daar alles over.

© 2016 - 2024 by bird | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel