Veelgestelde vragen

Hoe kan ik contact op nemen met by bird?

Je kan mailen naar info@bybird.nl of je kan via Instagram een berichtje sturen. Er wordt doorgaans binnen 48 uur gereageerd op je vraag of opmerking. 

Kan de cursussen kado aan iemand geven?

Natuurlijk! Je vult dan bij het afrekenen je eigen adres als factuuradres en de naam en adres voor wie de cursus is bij het 'afleveradres'.  De adresgegevens zijn nodig omdat bij elke ( betaalde ) cursus je een kleinigheidje krijgt voordat we starten. 

Welke cursussen zijn er allemaal?

Op de pagina met de by bird cursus pagina ( <-- klikbare link ) vind je een overzicht van het actuele cursusaanbod. 

Wat is het verschil tussen de vier Instagram cursussen?

In de cursus StoryQueen staat het vormgeven van spetterende Stories centraal, in de cursus InstaHacks leer ik je tientallen tips & tricks om Instagram zo optimaal mogelijk te gebruiken (denk aan hashtags, je profiel optimaliseren en inspelen op het algoritme) en in de cursus InstaGrow leer je hoe een volger een klant wordt. De cursus InstaGrow gaat echt de diepte in. In de cursus How to Gif leer je gifjes te maken voor je Instagram Stories.

Wat is de beste volgorde om de cursussen te volgen?

Ik raad je aan om eerst InstaHacks te volgen en daarna InstaGrow. De volgorde van StoryQueen en How to Gif maakt niet uit.

Is er een overlap van informatie in de cursussen?

Amper! InstaGrow gaat verder waar de cursus InstaHacks eindigt.

Waar kan ik de cursussen bekijken?

Na aanschaf van je ticket ontvangen je op werkdagen binnen 24 uur een toegangsmail. De cursus StoryQueen en InstaHacks vinden op een besloten Instagram account plaatst en de cursus InstaGrow en How to Gif vinden op www.cursusbybird.nl plaatst (je ontvangt je wachtwoordwoord en inlognaam binnen 24 uur na aanschaf van je ticket).

Wie geeft de cursussen?

Die geef ik, Berdien Renes (Bird) allemaal zelf. Lees op de 'over Bird' ( <-- klikbare link ) pagina alles over mij. 

Wat als ik op de startdatum van een cursus al een afspraak heb?

Dat is geen probleem. Elke cursus staat langere tijd online. Je volgt ze dus op jouw eigen tempo en tijdstip. Bij elke cursus staat aangegeven hoe lang ze beschikbaar zijn. 

Zijn de prijzen in- of exclusief btw?

Alle prijzen op de website zijn exclusief btw. De btw wordt toegevoegd bij het afrekenen en uiteraard op de factuur gezet. 

Voor welke betaalopties kan ik kiezen?

Je kan bij het afrekenen voor IDEAL, Klarna achteraf of voor vooraf overmaken kiezen. Als je voor vooraf overmaken kiest krijg je een mail met het rekeningnummer waar je het bedrag naartoe over kan maken.

Ontvang ik een factuur? 

Ja. Je ontvangt automatisch een factuur in je mailbox.

Hoe kan ik betalen vanuit Belgie? 

Je kiest dan bij het afrekenen voor 'vooraf overmaken' en ontvangt per e-mail de factuur.

Kan ik mijn deelname aan een cursus cancellen?

Ja, echter kan dit alleen voordat de cursus begonnen is EN binnen 14 dagen na de aanschaf, dit doe je door te mailen naar info@bybird.nl. Zodra de cursus begonnen is en je de toegangsmail hebt gekregen voor het account kan je je aankoop niet meer ongedaan maken. 

© 2016 - 2022 by bird | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel