Over Bird

Instagramspecialist

It's me, Bird! Mijn echte naam is Berdien, maar dat bekt (of snavelt) net wat minder lekker. Inmiddels 36 jaar en woonachtig in het pittoreske dorp Doorn. Met pittoresk bedoel ik klein, heel klein. Ik ben Instagram expert en adviseer bedrijven over Instagram én geef gave online trainingen over Instagram! 

Het geven van online trainingen komt niet uit de lucht vallen. Voordat ik ondernemer werd, gaf ik diverse verkooptrainingen door het hele land. En toen beet een teek me en werd ik chronisch ziek en 100% afgekeurd. Voor de rest van mijn leven niks doen leek me wat lang en na een jaar heb je Netflix en Instagram ook wel uitgespeeld. Dácht ik. In 2017 begon mijn bedrijf by bird als webshop in stationery en dankzij Instagram werd dat een regelrechte hit. Ik doopte het medium om tot Winstagram en maakte er sinds 2018 de kern van mijn bedrijf van: het geven van online trainingen over Instagram.

3.500+ cursussen verkocht  gezien bij VIVA, NOS, VROUW, RTL Nieuws, LINDA., De Telegraaf, Ministerie VWS en meer     ✓ 70% van de deelnemers volgt meer dan 1 cursus         

Bird in words
ontzettend afhankelijk van chocolade
begonnen met een webshop in stationery — dat escaleerde dankzij Instagram helemaal uit de klauwen — and now we're here
roze is mijn lust en mijn leven, oké, op een gedeelde eerste plek met Instagram
officieel heet ik Berdien, maar zo noemen mensen me alleen als ze boos op me zijn
ik krijg jeuk van het woord 'tof'
vertrouw nooit mensen die zeggen dat je niet kan ondernemen in je pyjama
eet ongewenst glutenvrij en dan vooral heupenknallers
✓ ik zit op Netflix

Met meer dan 6 miljoen Nederlandse Instagrammers is het niet de vraag óf je Instagram moet inzetten voor je bedrijf, maar hóe...

Ik zag hoeveel je kan bereiken met Instagram. Gewoon, een gratis platform waar iedereen met een smartphone op kan. Je moet alleen weten waar jouw kansen liggen. Hoe je bekend wordt bij je doelgroep. Hoe je stopt met twijfelen. Hoe je vol overtuiging jouw gave product of mooie dienst vermarkt. Alles zodat de bestellingen de deur uitvliegen! Het is niet ingewikkeld. En ik wil je graag leren hoe Instagram werkt en hoe het niet werkt.

In mijn cursussen leer je op een no-nonsense manier alles wat je moet weten over Instagram en hoe je het strategisch, leuk én succesvol inzet.
Bekijk het Instagram cursus aanbod 

Nog meer weten?
Wil je weleens zien wat ik allemaal uitvreet, welke chocolade- en marketingavonturen ik beleef en hoe ook jij Instagram strategisch én leuk kan inzetten? Volg mijn (bijna) dagelijkse stories om het uit te vogelen! 

 

Bye!

Bird 

   

 

 

© 2016 - 2021 by bird | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel