Over Bird

Instagramspecialist

It's me, Bird! Mijn echte naam is Berdien, maar dat bekt (of snavelt) net wat minder lekker. Inmiddels 37 jaar en woonachtig in het pittoreske dorp Doorn. Met pittoresk bedoel ik klein, heel klein. Ik ben Instagram-expert, adviseer bedrijven over Instagram én geef gave online trainingen over Instagram! 

Het geven van online trainingen komt niet uit de lucht vallen. Voordat ik ondernemer werd, gaf ik allerlei verkooptrainingen door het hele land. Een tekenbeet zorgde ervoor dat ik chronisch ziek werd — en 100% afgekeurd. And now we're here. De rest van m'n leven niks doen, leek me wat lang. Dus in 2017 begon ik mijn bedrijf by bird. Eerst als webshop in stationery; die dankzij Instagram een regelrechte hit werd. Ik kreeg de smaak te pakken, speelde Instagram helemaal uit, leerde alle geheimen kennen en besloot dat te combineren met mijn ervaring in trainen en kennis over sales te combineren. Ik doopte het sociale medium om tot Winstagram en maakte er in 2018 de kern van mijn bedrijf van: het geven van online trainingen over Instagram.


 4.500+ cursussen verkocht  gezien bij VIVA, NOS, VROUW, RTL Nieuws, LINDA., De Telegraaf, Ministerie VWS en meer     ✓ 70% van de deelnemers volgt meer dan 1 cursus         

Bird in words
ontzettend afhankelijk van chocolade
begonnen met een webshop in stationery — dat escaleerde dankzij Instagram helemaal uit de klauwen — en nu al duizenden deelnemers geholpen blij gemaakt met een Instagram-cursus
roze is mijn lust en mijn leven, oké, op een gedeelde eerste plek met Instagram
officieel heet ik Berdien, maar zo noemen mensen me alleen als ze boos op me zijn
ik krijg jeuk van het woord 'tof'
vertrouw nooit mensen die zeggen dat je niet kan ondernemen in je pyjama
eet ongewenst glutenvrij en dan vooral heupenknallers
✓ ik zit op Netflix

Met meer dan 6 miljoen Nederlandse Instagrammers is het niet de vraag óf je Instagram moet inzetten voor je bedrijf, maar hóe...

Ik zag hoeveel je kan bereiken met Instagram. Gewoon, een gratis platform waar iedereen met een smartphone op kan. 6 miljoen Nederlands die potentieel jouw klant kunnen zijn! Je moet alleen wat dingen weten: hoe je doelgroep je ziet, hoe je een bezoeker een volger maakt en een volger vervolgens een betalende klant. In mijn cursussen leer je hoe je vol overtuiging jouw gave product of dienst vermarkt. Hoe je ervoor zorgt dat je ideale klanten niet meer om je heen kunnen. Alles zodat de bestellingen de deur uitvliegen! Het is niet ingewikkeld — als je maar weet hoe Instagram werkt, en hoe het niet werkt.

In de cursussen leer je op een no-nonsense manier alles wat je moet weten over Instagram en hoe je het strategisch, leuk én succesvol inzet. Of liever een training op maat? Kan ook!

Bekijk het Instagram cursus aanbod 

Nog meer weten?
Wil je weleens zien wat ik allemaal uitvreet, welke chocolade- en marketingavonturen ik beleef en hoe ook jij Instagram strategisch én leuk kan inzetten? Volg mijn (bijna) dagelijkse stories om het uit te vogelen! Of luister naar de by bird podcast.

 

Bye!

Bird 

   

 

 

© 2016 - 2024 by bird | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel