Over Bird

Instagramspecialist

It's me, Bird! Mijn echte naam is Berdien, maar dat bekt (of snavelt) net wat minder lekker. Inmiddels 35 jaar en ondanks een occasional huilbui kan ik eindelijk zeggen dat ik met het geven van online cursussen op en over Instagram mijn weg gevonden heb in mijn leven. Want dat liep nogal anders dan verwacht en gehoopt.

Het geven van online trainingen komt niet uit de lucht vallen. Voordat ik ondernemer werd, gaf ik diverse trainingen door het hele land. En toen beet een teek me en werd ik chronisch ziek. Voor de rest van mijn leven niks doen leek me wat lang en na een jaar heb je Netflix en Instagram ook wel uitgespeeld. Dácht ik. In 2017 begon by bird als webshop in stationery en dankzij Instagram werd dat een regelrechte hit. Ik doopte het medium om tot Winstagram en maakte er de kern van mijn bedrijf van: het geven van online trainingen op Instagram, over Instagram.

3.000+ cursussen verkocht  gezien bij VIVA, NOS, VROUW, RTL Nieuws, LINDA., De Telegraaf, Ministerie VWS en meer             70% van de deelnemers volgt meer dan 1 cursus
        

Bird in words
ontzettend afhankelijk van chocolade
begonnen met een webshop in stationery — dat escaleerde dankzij Instagram helemaal uit de klauwen — and now we're here
roze is mijn lust en mijn leven, oké, op een gedeelde eerste plek met Instagram
officieel heet ik Berdien, maar zo noemen mensen me alleen als ze boos op me zijn
ik krijg jeuk van het woord 'tof'
vertrouw nooit mensen die zeggen dat je niet kan ondernemen in je pyjama
eet ongewenst glutenvrij en dan vooral heupenknallers
✓ ik zit op Netflix

Met meer dan 6 miljoen Nederlandse Instagrammers is het niet de vraag óf je Instagram moet inzetten voor je bedrijf, maar hóe...

Ik zag hoeveel je kan bereiken met Instagram. Gewoon, een gratis platform waar iedereen met een smartphone op kan. Je moet alleen weten waar jouw kansen liggen. Hoe je bekend wordt bij je doelgroep. Hoe je stopt met twijfelen. Hoe je vol overtuiging jouw gave product of mooie dienst vermarkt. Alles zodat de bestellingen de deur uitvliegen! Het is niet ingewikkeld. En ik wil je graag leren hoe Instagram werkt en hoe het niet werkt.

In mijn cursussen leer je op een no-nonsense manier: alles wat je moet weten over Instagram en hoe je het strategisch én succesvol inzet.
Bekijk het Instagram cursus aanbod 

Wil je liever advies op maat en dat ik met je meekijk? Huur dan mijn hersenen voor een uitvoerige scan van en advies over je account, hashtagonderzoek en/of het schrijven van je bio. 

Bekijk hier het Instagram advies op maat aanbod

Nog meer weten?
Wil je weleens zien wat ik allemaal uitvreet, welke chocolade- en marketingavonturen ik beleef en hoe ook jij Instagram strategisch én leuk kan inzetten? Volg mijn (bijna) dagelijkse stories om het uit te vogelen! 

 

Bye!

Bird 

   

 

 

© 2016 - 2020 by bird | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel