Instagram advies op maat

Geen tijd voor een Instagram cursus? Huur mijn hersenen in! 

Met meer dan 6 miljoen Nederlandse Instagrammers is het niet de vraag óf je Instagram moet inzetten voor je bedrijf, maar hóe! En ik kan je daarbij helpen. 

Je kan mijn hersenen inhuren om een hashtag onderzoek voor je uit te voeren, een uitgebreide Instagram scan te doen, je biografie te herschrijven of om geweldige covers te maken voor je Instagram highlights.  

Hulp nodig met een ander Instagram vraagstuk? Dat kan! Stuur een mail naar info@bybird.nl en binnen twee werkdagen hoor je van me terug.

 • Instagram Scan
  Instagram Scan

  Instagram is hét social media platform waar je als onderneming giga veel exposure & omzet uit kan halen, mits je het op de juiste manier gebruikt!

  Ben je flink bezig met je Instagram account en merk je dat je er nog niet…

  € 149,00
 • Hashtag Onderzoek
  Hashtag Onderzoek

  6 hashtaglijsten van door jou gewente producten, thema's, categorieen you name it. Na aanschaf van deze dienst ontvang je op werkdagen binnen 24 uur een e-mail met een aantal vragen en dan gaat het team van by bird voor je aan de…

  € 175,00
 • Strategieplan
  Strategieplan

  Je hebt inmiddels echt wel door dat je aan de slag moet met je Instagram account, maar hebt er de tijd niet voor, of weet niet hoe!

  Let Bird do the work!

  Ik duik jouw Instagram account in

  Ook te boeken als je nog geen Instagram…

  € 595,00
© 2016 - 2021 by bird | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel