Instagram advies op maat

Geen tijd voor een Instagram cursus? Huur mijn hersenen in! 

Met meer dan 6 miljoen Nederlandse Instagrammers is het niet de vraag óf je Instagram moet inzetten voor je bedrijf, maar hóe! En ik kan je daarbij helpen. 

Je kan mijn hersenen inhuren om een hashtag onderzoek voor je uit te voeren, een uitgebreide Instagram scan te doen, je biografie te herschrijven of om geweldige covers te maken voor je Instagram highlights.  

Hulp nodig met een ander Instagram vraagstuk? Dat kan! Stuur een mail naar info@bybird.nl en binnen twee werkdagen hoor je van me terug.

 • Instagram Scan
  Instagram Scan

  Instagram is hét social media platform waar je als onderneming giga veel exposure & omzet uit kan halen, mits je het op de juiste manier gebruikt!

  Ben je flink bezig met je Instagram account en merk je dat je er nog niet…

  € 149,00
 • Highlight Covers
  Highlight Covers

  Wat zijn highlights?

  Een Instagram Story is 24 uur lang zichtbaar daarna verdwijnt hij automatisch. Maar je kan de Stories die je geplaatst hebt vastzetten op je profielpagina door er een ‘highlight’ van te maken!

  Het is…

  € 99,00
 • Profieltekst schrijven
  Profieltekst schrijven

  Je profieltekst is het enige wat mensen lezen als ze op je Instagram profiel komen.

  Het is daarom cruciaal dat bezoekers binnen een paar seconde kunnen zien wat jouw account voor een account is en ze ‘getriggerd’ worden je te…

  € 75,00
 • Prijs op aanvraag

  InstaScan XXL
  InstaScan XXL

  -Prijs op aanvraag-

  Je hebt inmiddels echt wel door dat je aan de slag moet met je Instagram account, maar hebt er de tijd niet voor, weet niet hoe en komt er gewoon net niet helemaal uit. Of, je stopt er juist ontzettend veel…

© 2016 - 2021 by bird | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel