Online Adventskalender


Make it a december to remember — niet alleen voor jou, maar ook voor al je volgers met gave, opvallende, feestelijke Stories dankzij de online adventskalender: 24 Days of Storytips. Shop hem voor maar 36 euro ex btw. Het allerleukste kerstcadeau voor jezelf!Adventskalenders hebben altijd iets magisch. Je kan bijna niet wachten om het volgende vakje open te maken, want wat zit daar voor geweldigs achter? Als iemand die Instagram én Kerstmis als grote liefdes heeft, kon ik niet anders dan een online variant voor je maken. Een online adventskalender met 24 vakjes: 24 verslavende video's met de allerleukste tips voor opvallende Instagram Stories in de decembermaand. (En veel van de tips zijn het hele jaar door te gebruiken!)

Deze adventskalender zorgt ervoor dat je enthousiast, geïnspireerd en helemaal in de kerstsfeer aan je dag begint én aan je online zichtbaarheid werkt. Na het bekijken van de video's…

🎄 wil je niets anders meer dan mooie Stories maken

🎄 weet je precies hoe je dat doet

🎄 trek je met piekfijne, originele Stories ook écht de aandacht van je volgers 

Is er een betere manier om samen af te tellen naar kerst dan met deze adventskalender? Speciaal voor iedereen die van Instagram Stories houdt, gek is op de decembermaand en graag leert hoe je spetterende Stories vormgeeft (in Instagram zelf, dus zonder ingewikkelde apps en zonder vormgevingservaring). Met deze tips zit je gebakken voor je Storycontent voor kerst, Sinterklaas en oud en nieuw. Sterker nog: op jouw account is het een en al feestelijk vuurwerk! En de kers(t) op de taart: veel van de tips zijn het hele jaar door te gebruiken in je Stories. 

🎆 Spetterende Stories en nog meer redenen om je december nog feestelijker te maken met deze online adventskalender

1. Verwacht veel 'woah-momenten' tijdens de video’s en de drang om direct zelf aan de slag te gaan om indrukwekkende Stories te maken
2. Zelfs als jouw december druk is, is deze online adventskalender ideaal: leuke, korte video's, direct toepasbaar, helder uitgelegd en lekker te bekijken vanaf je bank, bed of kantoor
3. 24 dagen lang feest, helemaal in de decembersfeer: allerlei tips voor de leukste Stories rondom de feestdagen. De video's zijn verslavender dan chocolade kerstkransjes
4. Dankzij gave tips en onverwachte trucjes leer je prachtige Stories te maken en er ook echt de aandacht mee te trekken!
5. Deze gloednieuwe tips vind je alleen in de online adventskalender. Mijn gratis tips vallen al bij duizenden Instagrammers in de smaak — laat staan als je de nog gavere, gloednieuwe, betaalde tips krijgt!

🎄 Dit is hoe het werkt

  • Van 1 t/m 24 december verschijnt iedere dag een video in de online leeromgeving, later in december in stappen is heel goed mogelijk!
  • Tot en met 24 december openen iedere dag om 07.30 uur de vakjes. Kijk elke dag een video of spaar er een paar op om even lekker te bingewatchen met chocolade kerstkransjes on the side.
  • De video's duren een paar minuten, zijn praktisch toepasbaar en geven je zin om direct aan de slag te gaan met je Stories en dus je zichtbaarheid.
  • Lukt het je niet in december alle video's te bekijken? Je hoeft je gourmet er niet voor te laten schieten, want je houdt tot en met 1 februari toegang. Genoeg tijd om de video's (nog een keer) te bekijken — wat handig is, want veel van de tips voor allerlei gave Stories zijn het hele jaar door te gebruiken!
  • Je hebt geen ervaring in vormgeving nodig, want je leert zonder ingewikkelde apps of programma's Stories te maken die de aandacht trekken!

"Ik dacht dat ik veel wist van Stories, maar wow. WOW."
— reactie van een Instagrammer op een Storytip 

🦌 Quanta costa?
✓ De online adventskalender is 36 euro exclusief btw — dat is maar 1,50 euro per video waarmee je niet alleen je dag feestelijk en geïnspireerd begint, maar ook effectief en enthousiast aan je zichtbaarheid werkt
✓ Simpel en veilig te betalen via iDeal, Klarna of vooraf overmaken
. Na je boeking ontvang je binnen 24 uur de toegang tot de online adventskalender. 

🍫 Voor wie?
De adventskalender is voor iedereen die van Instagram Stories houdt en/of graag leert hoe je spettende Stories vormgeeftZonder ervaring in vormgeving, of je nu wel of geen ondernemer bent — als je dol bent op tips voor gave, opvallende Stories én op de feestdagen, dan is deze online adventskalender fantastisch voor jou. Alle tips en tricks geven je gigaveel contentinspiratie en zin om Stories te maken. Van het scherm knallend het jaar uit én het nieuwe jaar weer in! 

🎁 Ho, ho ho, doe de Storytips cadeau!
Wil je de online adventskalender bomvol Storytips cadeau doen aan iemand anders? Wat een heerlijk idee, helemaal in de kerstgedachte. Omdat je iemands december nog feestelijker wil maken, als relatiegeschenk of als bedankje voor een fijne samenwerking? Kan allemaal! Shop je ticket(s) en zet in het opmerkingenveld de naam en het e-mailadres van degene die eind november de online adventskalender ontvangt.

🤳 Door wie?
It's me, Bird! Beter bekend als @bybird.nl. Verslaafd aan chocola én Instagram en ik roep al in mei dat het bijna kerst is. 🤶🏻
Naast dat ik in oktober al probeer de kerstboom het huis in te krijgen, maak ik cursussen over Instagram strategisch inzetten (meer dan 4.500 deelnemers). Ik weet heel goed hoe je Stories écht vermakelijk (en strategisch) maakt. Sterker nog: dankzij onder andere mijn Stories werd mijn webshop in 2017 binnen een mum van tijd een groot succes. Ik ken alle ins & outs van Instagram en weet precies hoe je het inzet om er alles uit te halen voor je bedrijf of 'gewoon' voor je persoonlijke account. 

De Stories zijn mijn favoriete onderdeel van Instagram, want daar is zó gigantisch veel uit te halen. Naast heel veel plezier ook resultaat. Door gave, opvallende en originele Stories te maken — gewoon binnen Instagram, want het mag naast leuk ook lekker makkelijk — trekken je Stories veel meer aandacht. Mijn Storytips op Instagram zijn al duizenden keren bekeken én gebruikt. 

I will show you how! En ik waarschuw je nog maar een keer: het zijn verslavende video's…

© 2016 - 2022 by bird | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel